«« edellinen aihe | kaikki aiheen keskustelut | seuraava aihe »»

 
matalan kalkin aiheuttamat kohtaukset

Kirjoitettu: 15.8.2011 16:21 | Kirjoittaja:

Hei,

tytöllä on ollut kilpirauhasen vajaatoiminta keväästä saakka ja kalkkiarvot usein matalalla.Hänellä on ollut kouristuskohtauksia joitakin mutta pääsääntöisesti noin 1 minuutin mittaisia poissaolokohtauksia. Poissaolokohtauksissa hän jähmettyy, tuijottaa silmät ammollaan, maiskuttaa suuta , pää kääntyy oikealle ja tultuaan takaisin "tajuihinsa" alkaa puhua höpö höpöjä ja sitten tulee valtaisa väsymys.Nyt hoitava taho miettii johtuuko nämä sittenkään matalista kalkki arvoista vai voisiko olla epileptisia kohtauksia.Millaisia oireita muilla matalat kalkki arvot ovat aiheuttaneet?


 
matala kalkki

Kirjoitettu: 15.8.2011 22:20 | Kirjoittaja:

Kilpirauhasen vai lisäkilpirauhasen?
Lisäkilpirauhasen
oireet ovat itselläni tyypillisiä eli vähän puutuilee ja pistelee paikkoja, poskipäähän naputtelusta seuraa huulessa nykiminen, väsymys, selässä kävelee pieniä muurahaisia, päätä hivenen puristaa, välillä tulee nestettä pois runsaasti ja taas toisaalta saattaa olla lähes tulemattakin, rytmihäiriöitä.
Harvoin kouristelee.
Tällä nettisivulla on hyvin kuvattu oireita.

 
Re:matala kalkki

Kirjoitettu: 16.8.2011 23:30 | Kirjoittaja:

joo, siis tarkoitan tietysti lisäkilpirauhasen vajaatoimintaa.Meillä on noita samantyyppisiä oireita poissaolokohtausten sekä kouristuskohtausten lisäksi.Mutta nyt pähkäilevät(lääkärit) johtuvatko poissaolokohtaukset sittenkään matalasta kalkista, josta johtuviksi ovat niitä aikaisemmin pitäneet...

 
Re:matalan kalkin aiheuttamat kohtaukset

Kirjoitettu: 25.8.2011 18:59 | Kirjoittaja:

Meillä matala kalkkiarvo aiheuttaa vain puutumista ja pistelyä raajoissa. Kalkin puutehan voi aiheuttaa lihaskouristuksia, mutta nuo poissaolokohtaukset ja maiskuttelut kuulostavat ihan epilepsialta.

 
Re:matalan kalkin aiheuttamat kohtaukset

Kirjoitettu: 29.8.2011 17:43 | Kirjoittaja:

Hei,

tytön noin 1 min poissaolokohtausten syy selvisi vihdoin. Se on epilepsia, nämä poissaolokohtaukset eivät siis johtuneetkaan matalista kalkki arvoista , vaikka siinä ajatuksessa elettiinkiin viisi kuukautta. Nyt on lisäksi saatu aloitettua epilepsia lääkitys.

 

«« edellinen aihe | kaikki aiheen keskustelut | seuraava aihe »»